vrijdag 15 augustus 2008

Bos krijgt het voor elkaar


Een echte topper kun je herkennen doordat hij nooit tevreden is. Zodra hij zijn doel vrijwel bereikt heeft, is hij alweer aan het kijken hoe hij de lat hoger kan leggen.

Op 22 januari zei Wouter Bos (foto) dat een recessie "volstrekt niet aan de orde is". Nu er steeds meer landen in Europa wel degelijk in de recessie belanden, kwam hij vandaag met zijn nieuw target: "Maar we doen het nog altijd beter dan het Europees gemiddelde". Met de trouwe steun van Jan Peter Balkenende gaat het hem vast lukken daar ook een eind aan te maken.

Moeilijk is dat niet. Gewoon doorgaan met de voorstellen van Mark Rutte af te wijzen, omdat er zogenaamd "geïnvesteerd" moet worden. Het is mooi dat dit kabinet arme mensen wil beschermen tegen valse voorlichting door kredietverleners. Maar hoe overtuigend is dat wanneer dit kabinet zichzelf net zo gedraagt als die gezinnen?

2 opmerkingen:

Cindy zei

Ik begreep niet helemaal dat dit jouw blog betrof, maar bij deze mijn reactie ook hier ;)

Fijn dat je mij een topper vindt :-d :-d

Even zonder gekheid, dit gillen wij (de verstandige mensen met werkende hersenen) natuurlijk al een jaar. Ik word knettergek van al die mensen die hun kop in het zand steken. Het is dan aan ons (de verstandige mensen met werkende hersenen) om de juiste uitspraken te verspreiden en ondersteunen.

Maar ach, de gemiddelde Nederlander vind het wel best zo :|

Marco Swart zei

Het is voor mensen natuurlijk lastig om op betere gedachten te komen, als wij die niet met ze willen delen.